مزایا
و معایب طراحی وبسایتهای داینامیک10 / 10 از 1 کاربر در این نصیب از مقالات طراحی اینترنت سایت میخواهیم شمارا با مزایا و معایب طراحی وبسایت داینامیک آشنا کنیم . طراحی سایت
سایت امروزه طراحی سایتهای داینامیک به عامل امکان ویرایش بی آلایش و بروزرسانی ، بخش اعظم آیتم دقت درخواست کنندگان پباده سازی وبسایت قرار میگیرند . صفحهها داینامیک بیشتر محتوا را از یک مقر داده مهیا مینماید به این ترتیب ویژگی شما میتوانید به راحتی به پیدایش رسانی وب اینترنت سایت خویش بپردازید زیرا به جای تغییر تعدادی برگه ، صرفا اطلاعات پایگاه داده آپدیت رسانی میشود .
طراحی سایت
معایب پباده سازی وب سایتهای داینامیک در اینگونه پباده سازی وب سایت با اعتنا به زبانهای برنامه نویسی پیچیدهای که به کار گیری میشود امکاناتی مانند برگههای هوشمند ،فرمها و جستجوهای پیچیده در آنها امکان پذیر میباشد و پیاده سازی آن به دستهای است که در راستی ورقهای نیست و صرفا با درخواست به کارگیری کننده ساخت میگردد . آدرس صفحات داینامیک اکثر زمانها دارای نشانه سوال (?) میباشد؛ همچنین وجود علامتهای % ، = ، +، $ یا & در یک نشانی میتواند بیان کنده داینامیک بودن آن باشد که به تمام علامتهای بعد از ؟، Query String میگویند . برای مشاهده یک مثال از صفحهها داینامیک، در گوگل کلمهای را جستجو کنید؛ صفحه نتایج کاوش، یک ورقه داینامیک میباشد .
فقط خلل این نوع طراحی اینترنت سایت این میباشد که به ترازو سایتهای استاتیک، گوگل فرندلی نیستند و بعضی از موتورهای کاوش قوی به ایندکس نمودن آن نمیباشد و یا فقط بعضی از برگههای آن را ایندکس مینمایند . زیرا برای تولید صفحههای داینامیک، میبایست یک سری متغیر تعیین یا کامل شدن شود آنگاه دکمه ثبت کلیک شود؛ و از آنجا که ورقهای واقعی نیست؛ در نتیجه ممکن میباشد رباتهای موتورهای کاوش قدرتمند به خواندن این دسته از صفحههای نباشند .
برخی از طراحان اینترنت ، اوراق داینامیک را طوری پیاده سازی مینمایند که موتورهای کاوش امکان دسترسی به آنها را ندارند زیرا توانایی فراهم کردن متغیرهای لازم برای ساخته شدن آن اوراق را در اختیار ندارند . با داشتن این آگاهی در زمینهی طراحی اینترنت سایت میتوانید اینترنت سایت قضیه نیاز خویش را تعیین فرمایید .